Bamboe dekbed

Bamboe Duurzaam – Een nieuwe generatie matrassen

De Bamboe deed is een matras gemaakt van een mengsel van twee verschillende materialen: wol en polyester. Ze worden ook wel een bamboe, eenweg of newbie (in het Nederlands: wegen) genoemd. Ze zijn oorspronkelijk gemaakt in Nederland en hoewel de originelen niet zo comfortabel waren als de huidige modellen, zijn ze geleidelijk verbeterd. In dit artikel zal ik u wat informatie over hen geven. Allereerst, wat is een bamboe dekbed precies? Het is gewoon een matras die gevuld is met schuim. Tegenwoordig lijken de meeste meer op een gewatteerd bed, maar oorspronkelijk waren ze meer een tas.

Een bamboedeed

Een bamboedeed is normaal gesproken veel zachter dan een normale overspoeling. De belangrijkste reden waarom ze zo zacht zijn, is omdat ze volledig gevuld zijn met schuim. Aan de andere kant wordt een normale engulf gemaakt van vellen wol die over een dikke katoenen hoes worden gelegd. De wol fungeert als isolatie en houdt de warmte in je kamer of caravan, terwijl het katoen de kou buiten houdt. Een ander heel belangrijk ding dat je moet weten over een bamboe dekbed, is dat ze eigenlijk dikker en luxer zijn dan normale bedden. Bamboe en een bamboe dekens zijn eigenlijk dikker dan de meeste gewone bedden, wat betekent dat ze comfortabeler en ondersteunend zijn.

Het grootste verschil tussen een normaal bed en een bamboe dekbed

Het grootste verschil tussen een normaal bed en een bamboe dekbed, is dat het matras veel steviger is. Omdat het zo stevig is, geeft het je het gevoel van een solide en stevig matras. Daarnaast maakt het dikke schuim het ideaal om te slapen op een regenachtige Hollandse middag. Een normaal matras zou gemakkelijk zijn demping verliezen, wat betekent dat je ‘s nachts zou woelen en draaien. Bamboe en een duurzaam zijn zo eenvoudig in te stellen dat je het zelf kunt doen, zonder enige hulp. Je hoeft alleen maar de instructies op het etiket van je bamboe dekbed te volgen. Hierna hoeft u alleen maar de hoes over de matras te schuiven en stevig vast te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.