Zelf je interieur opleuken

Het thuis zijn hoeft helemaal niet zo vervelend te zijn als je denkt. Dit is namelijk de perfecte tijd om zelf je interieur op te leuken door wat dingen aan te passen of toe te voegen. Door het Covid-19 virus is jouw ritme waarschijnlijk ook deels omgegooid, waardoor je meer en meer tijd thuis besteed. Juist daarom is het belangrijk om je huis volledig naar wens in te richten. Hoe je dit zelf kan doen?

Orde in huis

Dit is de perfecte periode om die kamer die al jaren vol staat met oude spullen eens op te ruimen en schoon te maken. Dit hoeft niet per se een kamer te zijn natuurlijk, je kledingkast kan ook toe zijn aan een opfrisbeurt. Gooi de spullen die je echt niet meer nodig hebt gewoon weg of geef ze een tweede leven door het bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel te brengen. Na het opruimen van de spullen is het tijd om de schoonmaakspullen uit de kast te trekken en ook eens een doekje door de kamer te halen.

Wordt je eigen interieurstylist

Nooit gedacht dat je zelf expert zou worden in het interieur? Dan is dit je kans om het tegendeel te bewijzen. Volg bijvoorbeeld een cursus of bekijk video’s waarin interieurtips worden gegeven. Je kunt natuurlijk zelf ook gaan experimenteren met kleuren en materialen. Er bestaat nu natuurlijk ook zoiets als social media waar je inspiratie op kunt doen. Denk aan Instagram of Pinterest! 

Meer groen 

De kleur groen maakt je woning frisser en brengt meer vrolijkheid in huis. Plaats daarom meer planten in huis die ervoor zorgen dat er meer leven in huis wordt gecreëerd. Zorg er in het interieur voor dat je een goede ondergrond voor deze planten hebt. Kies daarom voor pvc in Ijsselstein. De vloeren van Sluys wonen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor iedere woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.